Geen straf voor verliefde inbreker

Tamara (Chanty)
beldoire vertaalde voor ons onderstaand bericht via de nieuws-submit

Icoon Not Safe For Work (NSFW) Een verliefde inbreker is er bij de Chinese rechtbank vanaf gekomen met een waarschuwing. De man brak diverse keren in bij zijn buurvrouw, op wie hij stiekem verliefd was. Hij nam dan spullen van haar mee, zoals een bh en foto's.

De man bekende vijf keer te hebben ingebroken. Eén keer kwam hij de woning binnen terwijl de buurvrouw lag te slapen, maar hij verliet deze zodra ze wakker werd. De man werd in november op heterdaad betrapt door de politie. Hij kwam toen met de sleutel van het appartement, een bh, twee foto's en haar mp3-speler naar buiten. De man verklaarde tegenover de rechter dat hij de mp3-speler had meegenomen, omdat deze kapot was en hij hem wilde repareren. De foto's en de bh nam hij mee uit liefde voor haar.

De rechter heeft de inbreker vrijgesproken, omdat hij tijdens zijn inbraken onder andere de afwas en was deed voor de vrouw. Ook liet hij snacks achter voor haar en had hij haar computer gerepareerd. De man was naar eigen zeggen zo verliefd, dat hij het haar niet durfde te vertellen. Wel liet hij een keer een briefje voor haar achter met de tekst: 'Raak niet in paniek. Ik hoop dat je mijn gevoelens voor jou kunt begrijpen.'