'Harry Potter date 7 jaar oudere kapster'

Gertjan (Kozzmic)
Daniel 'Harry Potter' RadcliffeHet lijkt nog niet zo lang geleden dat acteur Daniel Radcliffe als jeugdige tiener debuteerde als Harry Potter, maar kleine jongetjes worden groot. De inmiddels 16-jarige Radcliffe zou een relatie zijn begonnen met de zeven jaar oudere kapster Amy Byrne. Vrienden van het koppel ontkennen de prille verliefdheid.

Byrne en Radcliffe kenden elkaar al langer, maar de vonk sloeg echt over op de set van 'Harry Potter and the Goblet of Fire', waar Byrne de persoonlijke kapster van Radcliffe was. Verschillende bronnen melden dat de twee tortelduifjes sindsdien veel tijd met elkaar doorbrengen. Zo maken ze samen het nachtleven in Londen onveilig en praten ze urenlang met elkaar aan de telefoon.

Een vriend van de 23-jarige Byrne ontkent de romance. "Amy doet zijn haar en make-up voordat Daniel naar een feest gaat. Ze hebben veel lol. Van eventuele verliefdheid weet ik niets af." Ook de woordvoerster van Radcliffe stelt dat er niets speelt. "Daniel en Amy zijn goede vrienden. Niets meer en niets minder."