Jim en Julie dansen het beste

Gertjan (Kozzmic)
Jim Bakkum en Julie FryerDanscoach Julie Fryer en voormalig Idols-deelnemer Jim Bakkum zijn zaterdagavond tot winnaar uitgeroepen van het RTL4-programma Dancing with the Stars. Het danspaar kreeg de meeste punten van het publiek. Presentatrice Irene van der Laar werd met haar partner Marcus van Teijlingen tweede, ondanks dat ze door de vakjury als beste waren beoordeeld.

In het programma, een internationale tv-hit, worden bekende sterren gekoppeld aan relatief onbekende dansers. De ontstane dansparen nemen het vervolgens in verschillende afleveringen tegen elkaar op, waarbij een voor een koppels afvallen. Naast Jim en Irene van der Laar deden aan de Nederlandse editie Ans Markus, kok Rudolph van Veen, Inge Ipenburg, Koert-Jan de Bruijn, Joris Lutz en Inge de Bruijn mee. Het programma werd een groot succes, gemiddeld keken elke zaterdagavond zo'n 1,5 miljoen mensen.

De kleine Julie Fryer (34), een voormalige wereldkampioene South American showdance, en de lange Jim (18) bleken een perfect danskoppel te vormen, en golden vanaf de eerste afleveringen als favorieten.