Kim Holland hijgt op nieuwe versie 'Je t'aime moi non plus'

Rob (R@b)
'Je t'aime'Pornodiva Kim Holland en presentator Martijn van den Bergh hebben het aloude 'Je t'aime moi non plus' in een nieuw jasje gestoken. Volgens Kim Holland neemt Martijn (van RTL 4's Gossipquiz) de zang voor zijn rekening, ''want hij is een goede zanger.'' De seksactrice zelf beperkt zich tot hijgen.

Het nummer is in een modern (house)jasje gestoken. De videoclip, waarin Holland en Van den Bergh een verliefd koppel nadoen, is opgenomen in een hotelkamer. Aanstootgevend bloot komt er niet in de clip voor, want volgens Holland kun je hem gewoon met de familie op de bank bekijken. De cd-single komt komende week in de handel; de videoclip is binnenkort te zien op de Nederlandse muziekzenders.

De originele versie van Jane Birkin en Serge Gainsbourg - die in veel landen destijds niet op de radio mocht worden gedraaid - stond in 1969 ruim een half jaar in de Top 40 en bereikte de tweede plek. De Nederlandse radio had toen weinig problemen met het nummer. In 1974 bereikte de single opnieuw de Nederlandse hitparade, om op plek 4 te belanden. Gainsbourg nam het nummer overigens al in 1967 op met de toenmalige seksbom Brigitte Bardot, maar die verbood na de opname een singlerelease.