Ontknoping in zaak Melchers lijkt nabij

Gertjan (Kozzmic)
macromarkt.nl had ons via de nieuws-submit te melden:

Claudia MelchersIn het onderzoek naar de ontvoering van de 37-jarige Claudia Melchers lijkt een ontknoping nabij. In de afgelopen week werd de locatie gevonden waar de vrouw een paar dagen werd vastgehouden. Volgens De Telegraaf blijkt uit vertrouwelijke politie-informatie dat de dadergroep mogelijk afkomstig is uit een kleine kring rond de vader van de ontvoerde.

Multi-miljonair Hans Melchers is de directeur van chemiebedrijf Melchemie. Of er een verband is met het drugsmilieu staat niet vast. De ontvoerders van Claudia hadden als opmerkelijke losgeld-eis om driehonderd kilo cocaïne gevraagd. De familie Melchers heeft na de ontvoering speculaties over betrokkenheid van de industrieel met drugshandel verontwaardigd van de hand gewezen.

De gijzellocatie is inmiddels doorzocht op sporen en bewijsmateriaal tegen de daders. Het onderzoek richt zich voorlopig verder op de dadergroep, die mogelijk groter is dan de drie mannen die Claudia Melchers uit haar woning ontvoerden. Waar de vrouw werd vastgehouden is in belang van het onderzoek nog niet bekend gemaakt.