Dieven terug naar plek diefstal om te tanken

Peter (oldenzaaltjuh)
En weer een bericht in de categorie 'domme autodieven'. Twee criminelen, genaamd Artemio Castillo en Ernesto Garcia, hadden een blauwe Ford Escort gestolen bij een tankstation in Florida. Nog geen uur later raakte de tank van hun auto leeg en besloten ze bij hetzelfde tankstation te gaan tanken.

Helaas voor de twee domme boeven herkende de pompbediende Pam Pease, tevens de eigenaar van de auto, haar eigen auto en de dieven. Kort daarvoor had ze aangifte gedaan bij de politie. "Ik kon er gewoon niet bij, maar toch stonden ze ineens voor mijn neus", aldus een stomverbaasde Pease. Ze hield de twee criminelen aan de praat en bood ze een glaasje water aan. Ondertussen werd de politie weer gealarmeerd zonder dat de dieven het in de gaten hadden.

Toen Castillo en Garcia het toch niet meer helemaal vertrouwden, kozen ze het hazenpad, maar dat duurde niet al te lang. De gewaarschuwde politie was al ter plekke en kon met behulp van politiehonden de twee arresteren. Er staat hen nu een proces te wachten voor autodiefstal en verzet bij de arrestatie.