FOK!radio: QyRoZ, mother-mother en de traagheid van FOK!

Nolius
FOK!RadioLuister nu naar FOK!radio en hoor: Hij heeft Enschede verlaten, heeft nu een Renault Twingo en...werkt! QyRoZ is QyRoZ niet meer zou je haast zeggen. Maar is dat ook zo? En hoe gaat het nu met hem? De ex-eeuwige student en treinreiziger komt vanavond vanaf 20:00 uur live langs in de studio van FOK!radio. Hoeveel er ook anders mag zijn, single is hij nog steeds en dat steekt hij ook op FOK! niet onder stoelen of banken. Dus vrouwen kunnen zich melden!

Daarnaast gebeurde er weer vanalles op FOK! Vorige week lekte al uit dat mother-mother mod zou worden van het subforum Onzin. De (negatieve) reacties barstten meteen los. Nou is dat gebruikelijk als er een nieuwe mod komt, maar dit keer was de commotie wel erg groot. Vooral toen uiteindelijk bleek dat het ook nog eens waar was. Sinds gisteren is ze namelijk ook mod. Maar waarom is zij het geworden en hoe wil ze het gaan doen? Dat vragen we haar zelf. Ze zit namelijk in de uitzending.

En we gaan het hebben over snelheid, of in ieder geval het ontbreken daarvan. We proberen admin Breuls in de uitzending te halen over wat er aan de hand is. En we babbelen ook met Cynix over zijn week, we roddelen met Yvonne en Blinky deponeert een stelling waarop jullie kunnen reageren. Uiteraard heeft Meki ook weer een nieuwe aanbieding vanuit zijn Mekishop!

Meteen luisteren?
ActionRadioDat kan! FOK!Radio is te horen op het internetstation ActionRadio, waar nu al non-stop muziek te horen is. Hieronder vind je de directe luisterlinks:
LQMQHQ
WinampWinamp48 kbps96 kbps128 kbps
Windows Media PlayerWindows Media Player48 kbps96 kbps128 kbps
RealPlayerRealPlayer48 kbps96 kbps128 kbps
iTunes / QuicktimeiTunes / Quicktime48 kbps96 kbps128 kbps


NIEUW!
Ja, we hebben iets nieuws: podcast. Je kunt onze uitzending nu ook op mp3 downloaden en op je mp3-speler zetten. Meer hierover kun je hier lezen.

Tijdens de uitzending kun je ons bellen met vragen en opmerkingen via Skype. Daarnaast zal blinky weer een stelling neerleggen waarop je kunt reageren. Voeg ons toe op met username Actionradio_utrecht. Meer over Skype kun je hier vinden.

Kom ook vooral naar ons irc-kanaal #fokradio om vragen te stellen en mee te praten en zing ook mee tijdens 'IRC zingt mee'.

Check de webcam in de studio tijdens de uitzending hier.

Veel luisterplezier!