Van de Graaf gaat 'Wie is de Mol?' presenteren

Dennis (DvZ)
Icoon Media nieuwsAVRO-presentator Karel van de Graaf gaat in het komende seizoen een nieuwe reeks afleveringen van het tv-programma Wie is... de Mol? presenteren. De afleveringen zullen in 2006 worden uitgezonden, aldus de omroep in een reactie.

Het programma trok het afgelopen seizoen zo rond de anderhalf miljoen kijkers per aflevering, waarin voor het eerst Bekende Nederlanders met en tegen elkaar strijden om zoveel mogelijk geld te verzamelen. Ook in het komende seizoen zullen BN-ers te zien zijn. In het programma is het de bedoeling dat een groep kandidaten opdrachten uitvoeren, waarbij een van hen deze opdrachten probeert te saboteren, de zogenaamde Mol. Aan de kandidaten de opdracht te ontdekken wie die saboteur is.

In een reactie zei Van de Graaf: "Ik ben blij en verguld dat ik naast actualiteiten nu ook iets anders kan doen. Ik vind Wie is... de Mol? een geweldig programma waar ik met veel plezier naar kijk. Daarnaast verheug ik me zeer op het woeste en grote land waar we naar toe gaan, bovendien ben ik er nog nooit geweest." Voorheen werd het programma gepresenteerd door Angela Groothuizen, die onlangs bekendmaakte over te stappen naar Talpa, de nieuwe tv-zender van John de Mol.

Karel van de Graaf
Karel van de Graaf