FOK!radio: de weblog gaat iets nieuws doen

Nolius
FOK!RadioLuister vanaf 20:00 uur naar FOK!radio en hoor het volgende: Het gaat goed met de FOK!weblog. Door constante verbeteringen blijven de pageviews stijgen, evenals de kwaliteit. Inmiddels is deze site van FOK! de status van simpele linkdump wel ontgroeid. Daar komt bij dat ze komende week ook nog eens iets nieuws gaan doen. Tijd dus om het vanavond vanaf 20:00 uur maar eens over de weblog te gaan hebben! Hoe gaat het daar nu? Wat gaan ze komenende week doen en worden er nog heftige posts gedaan? We horen het van de webloggers McMan die live in de studio zal zitten en Nietzman die we aan de lijn hebben. Ook hebben we contact met coördinator Rickmans die precies zal uitleggen wat er gaat gebeuren op de weblog.

Onze vaste onderdelen komen ook weer voorbij. Zo gaan we natuurlijk weer roddelen met Yvonne en neemt Cynix zijn week op het forum met ons door.

Meteen luisteren?
ActionRadioDat kan! FOK!Radio is te horen op het internetstation ActionRadio, waar nu al non-stop muziek te horen is. Hieronder vind je de directe luisterlinks:
LQMQHQ
WinampWinamp48 kbps96 kbps128 kbps
Windows Media PlayerWindows Media Player48 kbps96 kbps128 kbps
RealPlayerRealPlayer48 kbps96 kbps128 kbps
iTunes / QuicktimeiTunes / Quicktime48 kbps96 kbps128 kbps


Tijdens de uitzending kun je ons bellen met vragen en opmerkingen via Skype. Daarnaast zal blinky weer een stelling neerleggen waarop je kunt reageren. Voeg ons toe op met username Actionradio_utrecht. Meer over Skype kun je hier vinden. Kom ook vooral naar ons irc-kanaal #fokradio om vragen te stellen en mee te praten en zing ook mee tijdens 'IRC zingt mee'.

Veel luisterplezier!