Moeder aangeklaagd voor inhuren stripper voor zoon

Robert (RRRobert)
Jonathon had ons via de nieuws-submit te melden:

Een moeder uit Nashville, Tennessee, wordt aangeklaagd voor het feit dat zij een stripper inhuurde voor de zestiende verjaardag van haar zoon. De 34-jarige moeder wordt verweten dat ze 'een minderjarige opzettelijk in contact bracht met obscene activiteiten', aldus de aanklacht. Ook de stripper zelf, de vader van de jongen en nog twee betrokkenen worden aangeklaagd wegens medeplichtigheid hieraan.

De moeder verklaarde echter tot nu toe nog geen kwaad te zien in haar initiatief: "Ik wilde iets speciaals doen voor de verjaardag van mijn zoon. Dit doet hem toch geen kwaad aan?" Op het verjaardagsfeest waren er naast de zoon nog ongeveer 10 andere minderjarige personen getuige van de stripact, wat de vrouw zwaar wordt aangerekend door de aanklager. Een politiewoordvoerder verwoorde de reden tot de aanklacht jegens de vrouw: "Minderjarigen mogen volgens de wet niet binnenkomen in gelegeheden waar 'adult entertainment' wordt vertoond. Ook het omzeilen van die regel, door dit dan binnen de huiskamer te brengen, is strafbaar."

De moeder van de jongen liep uiteindelijk tegen de lamp nadat zij foto's, die ze had genomen tijdens de act, probeerde te laten ontwikkelen bij een lokale drogisterij. De drogisterijmedewerker die de inhoud van de foto's zag schakelde daarop de politie in. De vrouw zelf is hierover bepaald 'not amused':"Wie zijn zij dat zij mogen bepalen wat ik m'n kinderen wel en niet moet laten zien?"