[upd] Vermiste man uit Enschede terecht

Rob (R@b)
De 22-jarige Michael van Manen uit Enschede wordt sinds 10 mei vermist. De Enschedeër, die Mike wordt genoemd, is sinds die datum niet meer op zijn werk als jeugdbegeleider bij een stichting in Almelo verschenen. Ook op zijn stageadres bij een onderwijsinstelling in Zwolle is hij niet meer geweest.

Mike's moeder heeft op 10 mei voor het laatst contact met hem gehad. De verhuurster van de kamer waar hij woont heeft hem ook al 14 dagen niet meer gezien. Op MSN, waar hij geregeld gebruik van maakte, dateert zijn laatste activiteit van 5 mei.

Mike van Manen heeft rood stekelig haar, blauwgrijze ogen, is rond 1,70 meter groot met een tenger postuur. Hij draagt een oorknopje in zijn linkeroor en boven in zijn linkeroor heeft hij nog een piercing. In zijn rechterwenkbrauw heeft Mike een staafje met als uiteinden een pijltje. De politie verzoekt mensen contact op te nemen met 0900-8844 als ze Mike sinds 10 mei nog ergens gezien hebben.

update 17:16
RTV Oost meldt dat de man zich heeft gemeld bij zijn moeder en bij de politie. Hij voelde zich door alle publicaties in de media geroepen om zich te melden. Het is nog onduidelijk waar de man geweest is. Hij gaf als verklaring voor zijn verdwijning dat hij meer tijd voor zichzelf wilde hebben.


Mike van Manen