Vibrator 'Nachtmiss Marisa' 5000 euro waard

Gertjan (Kozzmic)
Wat begon als een grap is inmiddels een serieuze zaak geworden voor Nachtmiss Marisa van 3FM. De echtgenote van Giel Beelen zette op veilingsite Marktplaats.nl een vibrator te koop. Een verliefde 'fan' zag het als dé kans om iets intiems van zijn idool op de kop te tikken en bood meteen 5000 euro.

"Marktplaats had het binnnen twee uur verwijderd, maar luisteraar Theo wilde het toch hebben", vertelde Marisa Beelen aan collega Rob Stenders. "De truckchauffeur wilde er zelfs zijn auto voor verkopen of als ik er 10.000 euro voor wou hebben een lening afsluiten." Marisa geeft toe dat het wel een beetje eng is, zo'n fan. "Hij was in de uitzending en gaf toch wel aan dat hij het moet en zal krijgen. Bovendien wil hij dat ik het niet schoonmaak, maar dat kan hij sowieso vergeten."

Of de Nachtmiss de 'weduwe troost', zoals ze het voorwerp liefkozend noemt, ook daadwerkelijk van de hand doet weet ze nog niet. Als ze het wel doet gaat het geld naar een goed doel, zo heeft ze al laten weten. Vannacht tussen vier en zes uur is ze weer met haar programma te horen en zal ze ook haar 'trouwe' fan Theo weer even spreken.


Marisa heeft haar vibrator voor 5000 euro te koop gezet

-
Met dank aan SunChaser, die dit bericht herschreven via de submit aan ons meldde!