Vrouw verlaat man met twee penissen

Bart (veekeend)
Scootmobiel had ons via de nieuws-submit te melden:

Icoon Weird nieuws In Duitsland heeft een vrouw haar man verlaten, na het zien van twee penissen. Bij de 40-jarige man werd onlangs een tweede stuk gereedschap aangenaaid, nadat hij zijn eerste penis verloor bij een motorongeval. Plastisch chirurgen slaagden erin om door middel van weggenomen huid, been en andere stoffen een nieuwe penis te maken.

Na het ongeval kreeg de Duitser de penis aangenaaid en was met het stuk gereedschap in staat om bij zijn 25-jarige vrouw een zoon te verwekken. Desondanks was hij niet tevreden en verzocht de chirurgen om een betere penis aan te naaien. De doktoren gingen akkoord, maar wilden nog niet zijn huidige penis verwijderen. Dit, omdat de operatie en aanhechting succesvol moesten verlopen, voordat verdere stappen ondernomen konden worden.

Korte tijd liep de man dus met twee penissen rond. Bij het zien van de twee geslachtsdelen kondigde de vrouw aan meteen haar koffers te pakken en een echtscheidingsprocedure te overwegen.

Volgens de Duitser komt het uiteindelijk wel goed met zijn relatie, maar dan moet eerst zijn oude penis eraf. Binnenkort zullen zijn intact gebleven teelballen worden verbonden met wat nu zijn derde penis is.