Student begaat overtredingen door gehele VS

Human (Homie)
Icoon opmerkelijk nieuws Een student gaat op reis door de Verenigde Staten om de wetten te overtreden. Zijn overtredingen zullen hem waarschijnlijk niet in de gevangenis laten belanden, omdat hij slechts de bizarre en mysterieuze wetgeving zal overtreden, zoals het verbod tegen slapen in een kaasfabriek in Zuid-Dakota.

De 23-jarige Richard Smith, uit Portreath in Cornwall Engeland, zal onder andere proberen om te kaarten met een inheemse Amerikaan, wat tegen de wet is in Globe, Arizona. Hij zal "Oh Boy" roepen naar de autoriteiten in Jonesborough, Georgia, en honderd keer achterelkaar op één enkele gelegenheid om het stadsplein van Oxford Mississippi rijden. Andere "onwettige" acties die Smith wil gaan uitvoeren is het golfen in de straten van Albany, New York, en walvisjagen in Salt Lake City, Utah - een staat zonder kustlijn.

"Ik kreeg het idee toen ik een bordspel met mijn buur speelde in 2002", zei hij. "Het spel kenmerkte zich door de belachelijke wetten en ik dacht dat het leuk zou zijn om die echt te gaan overtreden." Smith gaat zijn ervaringen opschrijven en verfilmen en hoopt dat zijn boek wordt uitgebracht. Hij is van plan om veertig vreemde staats- en stadswetten te overtreden tijdens zijn reis door de Verenigde Staten en op passende wijze zal hij zijn reis in Alcatraz beginnen, het vroegere gevangeniseiland van San Francisco.