FOK!radio: bekend crewlid neemt afscheid van FOK!

Nolius
FOK!RadioLuister nu naar FOK!radio en hoor het volgende: Een bekend crewlid neemt afscheid van FOK! Deze user is al lang betrokken bij FOK! en ook voor ons kwam het naderende vertrek als een donderslag bij heldere hemel. Wie het is en vooral ook waarom hoor je vanavond vanaf 20:00 uur in FOK!radio.

Verder kon je afgelopen week op FOK! al lezen dat we nieuwe servers krijgen. Maar wat zegt dit nu? Is FOK! nu nooit meer traag? Is de downtime op het forum nu verleden tijd? We gaan het vragen aan admin Breuls, wat hij is vanavond bij ons in de uitzending. Kunnen we hem meteen vragen hoe het is gegaan met zijn verhuizing en of hij al internet heeft.

En het is natuurlijk Valentijn! Ook dat zal niet aan FOK!radio voorbij gaan. Vandaar dat we vanavond het subforum Relatie & Psychologie in het zonnetje zetten. Er gaan veel wilde verhalen rond over dit subforum. Maar hoe zit het nu echt? En wie zitten er veel en wat wordt er nu eigenlijk besproken? Oud-mod Ripley zit in de uitzending samen met user Milargo

Je kunt sowieso bellen tijdens de uitzending. Voeg ons toe op skype met username Actionradio_utrecht.

Meteen luisteren?
ActionRadioDat kan! FOK!Radio is te horen op het internetstation ActionRadio, waar nu al non-stop muziek te horen is. Hieronder vind je de directe luisterlinks:
LQMQHQ
WinampWinamp48 kbps96 kbps128 kbps
Windows Media PlayerWindows Media Player48 kbps96 kbps128 kbps
RealPlayerRealPlayer48 kbps96 kbps128 kbps
iTunes / QuicktimeiTunes / Quicktime48 kbps96 kbps128 kbps

Onze vaste onderdelen komen ook weer voorbij. Zo gaan we natuurlijk weer roddelen met Yvonne en neemt Cynix zijn week op het forum met ons door. We pakken er ook weer een letter uit het FOK!woordenboek bij.

Ook mensen die nieuw zijn op FOK! en iets willen weten kunnen mailen. Via newbie@actionradio.nl. kun je vragen stellen die Martijn als ras-newbie voor je gaat proberen te beantwoorden.

Het is ook weer tijd voor een spelletje. Kom dus ook vooral naar ons irc-kanaal #fokradio en zing mee tijdens 'IRC zingt mee'.

Check de webcam in de studio tijdens de uitzending hier.

Meer (technische) informatie op Radio.fok.nl

Veel luisterplezier!