Man wil huwelijk redden met krantenadvertentie

Robert (RRRobert)
thomas26 had ons via de nieuws-submit te melden:

Een man uit Orlando, Florida, heeft een paginagrote krantenadvertentie laten plaatsen om zijn huwelijk te redden. In de advertentie smeekte de man, die wordt voorgesteld met z'n voornaam Larry, zijn vrouw Marianne om terug naar huis te keren.

Larry betaalde 17.000 dollar (ca. 13.000 euro) aan advertentiekosten om z'n smeekbede dinsdag in The Florida Times Union te laten verschijnen. In de advertentie rept Larry wanhopig dat hij het 17 jaar durende huwelijk 'tegen elke prijs' weer terug op de rails wil krijgen. Marianne was kort daarvoor bij hem weg gegaan en tijdelijk weer bij haar ouders ingetrokken. Of de smeekbede echt succes zal hebben is nog maar de vraag. Larry heeft een straatverbod voor de woonwijk van Marianne's ouders en Marianne zelf veranderde al haar gsm-nummer om enig contact met Larry te voorkomen.

Wel heeft Marianne via een vriendin aan Larry laten weten dat zij de advertentie heeft gelezen, maar er wordt nog niets meegedeeld over welke afloop dan ook. En dat tot groot verdriet blijkbaar van veel andere krantenlezers, want de redactie wordt sinds de publicatie overstelpt door vragen van lezers die willen weten of de twee al weer samen zijn.