Dochter Matt LeBlanc heeft ernstige ziekte

static
Voormalige Friends-ster Matt LeBlanc - die thans zijn eigen sitcom heeft genaamd "Joey", een spin-off van Friends - en zijn echtgenote zijn diep verdrietig omdat zij te horen hebben gekregen dat hun elf maanden jonge dochtertje, Marina, aan een zeldzame ziekte lijdt.

Marina lijdt aan dysplasie, dit betekent dat zij een ernstige stoornis heeft welke de linkerhersenhelft aantast; hetgeen resulteert in de aanmaak van onvoldoende weefselvorming welke lichte beroertes kan veroorzaken. Daarnaast zijn haar stembandjes ook aangetast en kan het meisje niet kruipen of lopen.

Een kennis van Matt en Melissa - die overigens twee jaar zijn getrouwd - vertelt: "De situatie is erg ernstig; het meisje kan nog steeds niet kruipen en indien ze dat toch probeert valt ze naar haar linkerkant om. Wat de situatie nog vervelender maakt is dat Marina niet kan praten en dus ook niet kan aangeven waar het pijn doet."

De experts beweren dat er nog hoop is voor kindjes met deze aandoening; het stel houdt zich ondertussen sterk voor hun hummeltje.