Ontevreden klant stuurt levende slang op

Jorrit (Flem)
Een werknemer van Samsung moet wel erg zijn geschrokken toen hij een dvd-speler uit een doos haalde en er opeens een levende balpython tevoorschijn kwam. Paco was stiekem in de doos gekropen en van Jefferson City (Missouri) naar Secausus (New Jersey) vervoerd.

Het verhaal begon toen de familie Himmerick hun pas aangeschafte dvd-speler niet aan de praat kon krijgen. Vervolgens belden ze naar Samsung en stuurden ze het apparaat op. De wurgslang (niet giftig), door moeder Sheila gekocht voor haar zeventienjarige zoon, bleek echter zo gehecht aan de speler dat hij de doos inkroop en zich verstopte onder het piepschuim.

Toen de bijna één meter lange Paco aankwam bij Samsung kregen de Himmericks al vrij snel een telefoontje. Of ze wisten van wie de slang was en vervolgens de vraag of dit hun manier was om hun ontevredenheid over het product uit te drukken. Sheila was echter vooral verheugd over het feit dat Paco de reis overleefd had, dit omdat pythons niet van kou houden.

Door Samsung werd dierenoppasser Kevin Kessler gebeld, die de slang onder controle wist te krijgen en hem in een kooi van 30 graden Celsius stopte. Zijn commentaar: "Dat soort dingen kunnen gebeuren." Paco zal spoedig terug naar zijn baasje worden gestuurd.

Het is vooralsnog niet duidelijk hoe het mogelijk is dat de slang de doos inkroop. De Himmericks zullen niet worden vervolgd.


Paco