Tokkie.tv na tien dagen al stopgezet

Gertjan (Kozzmic)
Archaon en FataBirdy hadden ons via de nieuws-submit te melden:

Icoon Media nieuwsAmper tien dagen na introductie is het project Tokkie.tv al weer stopgezet. Het lukte producenten Storms Factory en Ilse Media niet om adverteerders te strikken die de internetuitzendingen met Neerlands meest beruchte familie wilden bekostigen. De abonnee-inkomsten waren onvoldoende om het initiatief draaiende te houden.

Daarmee komt al snel een einde aan de uitzendingen van de dagelijkse Tokshow, met vader Gerrie Ruijmgaart en moeder Hanna Tokkie in de hoofdrol, en het muziekprogramma Pop of the Toks, gepresenteerd door zonen Wesley en Wimpie. Of we daar rouwig om moeten zijn is de vraag. Volgens weblog GeenStijl 'kleurde' moeder Hanna de eerste internetuitzending al meteen met ongezouten uitspraken. Zo noemde ze tv-presentator Albert Verlinde een 'pisnicht' die aids in de wereld bracht, en dreigde ze hem 'wel even op te zoeken'.

De Tokkies zouden het stopzetten van het project 'jammer' vinden. De familie beraadt zich op andere initiatieven. Op de website zijn nog wel telefoonnummers te vinden waarop, ongetwijfeld tegen een 'speciaal' tarief, met de verschillende familieleden kan worden gebeld.