Jongen steekt docent met schroevendraaier

Peter (The_Duce)
NCS had ons via de nieuws-submit te melden:

Icoon Binnenlands nieuwsDe politie heeft woensdag een 16-jarige jongen uit Dordrecht gearresteerd nadat hij een van de docenten van een school in Oud-Beijerland zwaar had mishandeld en bedreigd. Met een schroevendraaier was de jongen een docent te lijf gegaan, aldus de politie.

De situatie ontstond nadat de verdachte woensdagmorgen het mobieltje van zijn vriendin afgaf bij de balie. Hij werd verzocht te vertrekken omdat hij een slechte invloed zou hebben op het meisje, dat wel op de school zit. Het meisje spijbelde die ochtend.

Na deze woordenwisseling kwam het tot een vechtpartij tussen de jongen en een 59-jarige docent uit Oud-Beijerland. De verdachte bedreigde de docent met de dood en greep de man bij zijn nek. Op een gegeven moment pakte de jongen een schroevendraaier uit zijn jaszak waarmee hij de docent in zijn zij heeft gestoken. Ook deelde de jongen enkele klappen uit.

Uiteindelijk lukte het de docent om samen met een collega de 16-jarige Dordtenaar te overmeesterenen aan de politie over te dragen.