'Vloeken kan impotentie veroorzaken'

Timothy (TimmyAsd)
Zapp442, Scootmobiel, michelc85 en Johan-Derksen hadden ons via de submit te melden:

Mannen die veel vloeken lopen de kans om impotent te worden. Dit zegt de Russische wetenschapper Gennady Cheurin na onderzoek. Ook vrouwen zijn niet gebaat bij scheldpartijen, zij krijgen hierdoor meer last van lichaamshaar en overmatige spierontwikkeling.

Het onderzoek is gebaseerd op de theorie dat water een soort 'geheugen' heeft, dat beïnvloed wordt door positieve en negatieve krachten. De onderzoekers hebben uren achter elkaar staan schelden op een glas water, aldus Cheurin. Hierna werd het glas water over een bak zaadjes gegoten. De zaadjes vergoten met het 'vervloekte' water ontsproten lang niet allemaal, bijna alle zaadjes vergoten met zuiver bronwater deden dit wel.

"Daarna zijn we gaan kijken naar zware vloekers en naar anderen die bijna nooit scheldwoorden gebruiken. We ontdekten dat als mannen zulke woorden in het dagelijks leven gebruiken, dat onmiddellijk leidt tot seksuele stoornissen, bijvoorbeeld impotentie", zo concludeert Cheurin. Verder zegt Cheurin dat vloekende vrouwen langzaamaan veranderen in mannen. Ze krijgen meer haar en meer spieren.