Corry en De Rekels na 35 jaar weer samen

Gertjan (Kozzmic)
corrykoningsfan had ons via de nieuws-submit te melden:

Zangeres Corry Konings gaat weer optreden met haar vroegere begeleidingsband De Rekels. Bijna 35 jaar na de hit 'Huilen is voor jou te laat', die in 1970 41 weken in de Top 40 stond genoteerd, komt er een nieuw album uit van Corry en De Rekels. In 2005 gaat de formatie op tournee en komt er een dvd uit.

De te verschijnen cd zal enkel nieuwe nummers bevatten. "Die oude liedjes staan wel op verzamelaars, die kennen de mensen wel. Het is veel leuker om iets nieuws te maken", reageert Corry Konings (53) op het nieuws. Het oude Rekelsoundje zal echter goed te horen zijn op de cd, verklapte de zangeres. Net als destijds speelt Pierre Kartner, alias Vader Abraham, een belangrijke rol achter de schermen. Kartner heeft vier nummers voor de cd geschreven.

De muzikanten hebben volgens Konings de afgelopen tijd veel geoefend om weer in vorm te komen. "We zijn ouder, wijzer en grijzer, dragen een bril, maar hebben nog steeds heel veel plezier in het maken van muziek." Solo bereikte de zangeres successen met onder meer de liedjes 'Ik Krijg Een Heel Apart Gevoel Van Binnen' en 'Mooi Was Die Tijd'.


De grootste hit van Corry, 41 weken in de Top 40.