Duitse tv wil 'Big Brother for ever'

Rob (R@b)
Scootmobiel had ons via de nieuws-submit te melden:

De Duitse krant Welt am Sonntag meldt dat in Duitsland een 'levenslange Big Brother' ('Großen Bruder endlos') op komst is. Vanaf maart 2005 moet de realityshow van start gaan vanuit een speciaal daarvoor gebouwde stad, waar kandidaten gedurende verschillende decennia zouden kunnen leven.

'Big Brother for ever', dat uitgezonden gaat worden op RTL2, krijgt een leefruimte van ongeveer 4.000 vierkante meter met onder meer een markt, een kerk, winkels en een klein bos. 24 uur per dag moeten de deelnemers in de gaten worden gehouden middels 100 camera's en 120 microfoons. De kandidaten zouden werkloos moeten zijn en voor het oog van de camera zouden de deelnemers ondere andere talen of een beroep kunnen leren. Ook wordt gehoopt dat er gezinnen gesticht worden.

De 24-jarige Jerry Boejaoui, een voormalig "Big Brother"-deelnemer, zou graag met zijn 21-jarige vriendin die hij tijdens de show leerde kennen, plaats willen nemen in 'BB for ever'. ''Het leven in Big Brother was zoals in een sprookje, zo fantastisch. Ik zou er graag samen leven met mijn vriendin. Daar zullen we trouwen en kinderen hebben'', zegt hij enthousiast in de Duitse krant.

-
Artikel in de Welt am Sonntag.
Big Brother Duitsland 2004.