Les in de Kama Sutra op Indiase seksschool

Timothy (TimmyAsd)
Een anonieme FOK!ker had ons via de nieuws-submit te melden:

Icoon opmerkelijk nieuwsIn de Indiase stad Calcutta is een seksschool opgezet waar liefdeskoppels de 'geheimen van de Kama Sutra' kunnen leren. De initiatiefnemers van de overigens nog naamloze school beloven de koppels gezonde, plezierige en bevredigende seks als men de lessen volgt.

"Betrouwbaarheid onder de koppels wordt gegarandeerd door de seks weer spannend te maken. Als men het plezier in hun seksleven weer hervinden, zal men het niet meer nodig vinden om met een ander te flirten", aldus woordvoerder van de school Girdhari Joshi. Verder zegt Joshi dat de Kama Sutra ontzettend veel informatie geeft om seks plezierig te maken. "Daarom is 'het boek der liefde' ook de basis van de opleiding", aldus de woordvoerder.

De lessen zullen worden gegeven door dokters, psychiaters en andere medische professionals. De studenten zelf hebben een keuze uit drie verschillende colleges. De eerste beschrijft de basis van het liefdebedrijven en kost omgerekend dertig Engelse ponden. De tweede college is gericht op het verhogen van de bevrediging en de derde college bevat gevorderde anatomie, psychologie en sexgedrag. Zowel de tweede als de derde college kost veertig pond. Wil men alledrie de colleges volgen, kan men rekenen op een korting.