Opnames van de 5 jaar meet in FOK!radio

Nolius
FOK!RadioCroupouque, PrivateRyan, Jogy, Cynix, Yvonne, ChrisJX, Maanvis, Nikky en vele anderen. Ze waren niet alleen aanwezig op de 5 jaar meet, ze hebben ook de microfoon van FOK!radio van dichtbij gezien. Vanavond blikken we dan ook uitgebreid terug op deze meet van afgelopen zaterdag. Dus was je er niet bij en wil je het terug horen, of was je er juist wel bij en ben je best wel benieuwd wat je nou eigenlijk gezegd hebt? Luister dan vanavond vanaf 20:00 uur.

Meteen luisteren?
Dat kan! FOK!Radio is te horen op het internetstation ActionRadio. Daar kun je nu al op inschakelen. Je hoort nu non-stop muziek met verzoekjes die je via de site van het station kunt aanvragen.

Hieronder vind je de directe luisterlinks:
Winamp
Windows Media Player
Real Player

Admin Breuls komt vanavond in de studio om samen met ons na te praten over de meet. Verder hoor je dus opnames die wij maakten op de camping. We nemen verder weer een kijkje in het nieuws van de afgelopen weekend, samengesteld door eSSe. Daarnaast neemt Cynix zijn week op het forum met ons door en roddelen we met Yvonne. Via de webcam kun je uiteraard weer mee kijken.

Meer (technische) informatie op Radio.fok.nl

Veel luisterplezier!


Yvonne voor de FOK!radio microfoon