Willeke toch niet op 'naaktkalender'

Gertjan (Kozzmic)
Icoon Showbiz nieuwsWilleke Alberti ziet af van haar aanvankelijk toegezegde medewerking aan een naaktkalender. De zangeres vindt dat ten onrechte de suggestie is gewekt dat ze helemaal uit de kleren zou gaan. Alberti verklaarde vandaag dat door de sensatiegerichte publiciteit alle lol er voor haar af is.

Alberti zou samen met andere bekende Nederlandse vrouwen als Imca Marina en Sandra Reemer poseren voor een kalender waarvan de opbrengst ten goede gaat komen aan armlastige bejaarden. De dames poseren naakt, hoewel de intieme delen van het lichaam grotendeels verborgen blijven. Volgens Alberti is het idee erg goed. "Ik draag de organisatie een warm hart toe en hoop natuurlijk dat het een groot succes wordt." Zij verkeerde echter in de veronderstelling dat het project geheim moest blijven en laakt de wijze waarop haar medewerking naar buiten is gebracht.

Initiatiefnemer Alexander van de Kerkhof vindt het jammer dat de zangeres afziet van haar medewerking. De kalender wordt volgens hem 'keurig'. "De modellen kunnen er trots op zijn."