Belg poogt zijn zoon te vermoorden

Rob (R@b)
In België is een man opgepakt die zijn zoon tot tweemaal toe probeerde te vermoorden. De reden is dat zoon Mohammed (14 jaar) zonder vragen geld 'geleend' zou hebben van vader Rachid H.

Vader H. wordt hierover afgelopen donderdag zo kwaad dat hij Mohammed in zijn wagen sleurt en aan een dollemansrit begint. De gevaarlijke rit eindigt in het plaatsje Ukkel tegen een muur. Net voordat de vader met zijn wagen op de muur botst, maakt hij de gordel van zijn zoon los. Wanneer hij merkt dat Mohammed slechts lichtgewond is, haalt hij een mes tevoorschijn en probeert zijn zoon verschillende messteken toe te dienen.

Mohammed weet te ontvluchten naar de woning van een oom en dient een klacht in bij de politie. Vader Rachid blijft enkele dagen spoorloos totdat hij gisternacht bij toeval wordt gearresteerd. De politie krijgt een melding van huiselijk geweld in een appartement in Ukkel. Daar blijkt de vrouw van Rachid inelkaar geslagen te zijn. De politie vindt een riem waarvan de gesp bebloed is. Rachid H., die daar aanwezig is, wordt aangehouden op verdenking van mishandeling van zijn vrouw en poging tot moord op zijn zoon.