Automobilisten vrezen vogelverschrikker

Bas (DePresident)
Icoon opmerkelijk nieuwsMevrouw Stella Anderson uit Laneside (Engeland) heeft een nieuw wapen in de strijd gegooid tegen hardnekkige snelheidsovertreders. Sinds kort staat er in haar tuin permanent een politieagent, die met een lasergun het verkeer in de gaten houdt. Het betreft echter geen normale politieagent. Mevrouw Anderson heeft haar vogelverschrikker aangekleed als politieagent.

'Nancy', zoals ze de vogelverschrikker noemt, ziet er levensecht uit met haar helm en politiekleding. Haar actie heeft veel succes, het aantal snelheidsovertredingen is sterk afgenomen. Maar niet iedereen is blij met haar actie. Een enkeling heeft zelfs al actie ondernomen en Nancy onthoofd. Mevrouw Anderson laat zich echter niet ontmoedigen. Zij heeft de strokop er gewoon weer bovenop gezet.

De politie van de provincie Durham is blij met de nieuwe collega. Nancy neemt hen een hoop werk uit handen. Ze hebben Anderson echter wel gewaarschuwd dat ze juridische problemen zou kunnen krijgen, mocht haar vogelverschrikker een ongeluk veroorzaken.

Subheader
Mevrouw Anderson en haar vogelverschrikker