[update] Seks voor regenwoud bij optreden

Rob (R@b)
LuCarD had ons via de nieuws-submit te melden:

Tijdens een optreden op een Noors popfestival van de rockgroep 'Kristopher Schau and his Cumshots', heeft een hitsig koppel seks gehad op het podium. De twee klommen tijdens het optreden ineens tussen de bandleden in, en begonnen ten overstaan van duizenden toeschouwers de daad te verrichten. De band speelde intussen rustig door.

Het stel dat de liefde bedreef, de 28-jarige Tommy Hol Ellingsen en de 21-jarige Leona Johansson, zijn lid van de milieu organisatie ''Fuck for Forest''. Zij hebben seks op openbare plekken om het publiek te wijzen op de problemen met het regenwoud.

Kristopher Schau shockeert zijn publiek wel vaker, het vermoeden bestaat dat hij dan ook op de hoogte is geweest van wat er zou gaan gebeuren. Tot nu toe heeft niemand een klacht ingediend. Zou dat wel gebeuren dan kan er een vervolging plaatsvinden, daar seks in het openbaar ook in Noorwegen verboden is.Fuck for forest


Het liefdeskoppel na afloop

-
Voor de liefhebbers: Nog veel meer foto's (klik op Neste bilde).

Update 19:22
Een aantal FOK!-users meldt ons de volgende update: De band is toch aangeklaagd en heeft voorlopig per persoon 10.000 Noorse kronen (1.500 euro) boete gekregen. De twee tortelduifjes zelf kregen eveneens 10.000 kronen boete; Tevens worden zij aangeklaagd wegens seks in het openbaar. De festivalleiding heeft een voorlopige boete van 50.000 kronen gekregen.