[Update] Koreanen lanceren hack-attack op Ogrish.com

Robert (RRRobert)
Een anonieme FOK!ker had ons via de nieuws-submit te melden:

Koreaanse internetters hebben een hack-attack gelanceerd op de 'shock-site' Ogrish.com, vanwege hun pogingen om in het bezit te komen van de videobeelden van de onthoofding van hun landgenoot Kim Sun-il, enkele dagen terug in Irak. De website kwam eerder al in het nieuws door de verspreiding van de ongecensureerde video van de onthoofding van de Amerikaan Nick Berg.

Waar de Koreanen vooral boos om zijn is het feit dat juist Koreaanse bezoekers, middels een advertentie op de hoofdpagina, wordt aangemoedigd de beelden in te sturen. De internetters die achter de vele hackpogingen zitten hebben verklaard dat te doen vanwege de in hun ogen "schaamteloze vercommercialisering van de dood van een man.". De Koreanen hebben op verschillende andere Koreaanse websites inmiddels berichten gepost waarin uit de doeken wordt gedaan hoe men het beste mee kan werken aan het neerhalen van de website.

Update 8.54
Inmiddels wist user Zero-Cool ons via de nieuws-submit als eerste te melden dat de video inmiddels is verschenen op een islamitische website.

De beelden laten zien hoe zwaarbewapende en gemaskerde mannen rond een geknielde Kim staan en een verklaring voorlezen. Daarna pakt een andere de gijzelnemer de man vast en onthoofdt hem met een zwaard. Tot slot wordt het hoofd op het lichaam gelegd.