Wat gebeurde er deze week - Week 21

Arjan (Yosh)
Week 21 van 2004. Een week van de tweede Nederlander op de Mount Everest, maar haaks daarop ook een week van sterfgevallen. Naast de begrafenis van de vorige week omgekomen Nederlandse militair, drukte het overlijden van de Nederlandse toneeluitblinker Mary Dresselhuysen en de liquidatie van onroerendgoed-handelaar Endstra een zwartgerande stempel op de afgelopen zeven dagen. Toch bracht week 21 ons niet alleen slechte dingen. Waar we het over hebben? Lees er alles over in FOK!'s nieuwsoverzicht..!

Nieuwsoverzicht


Vorige week publiceerde FOK! het eerste wekelijks te verschijnen nieuwsoverzicht. Hierin probeerden we voor het eerst een samenvatting te geven van het belangrijkste nieuws in binnen- en buitenland, met als doel de gebruikers zonder het lezen van de reguliere nieuwsberichten op FOK! of een krant een plaatje te schetsen van de afgelopen dagen.

Zeker nu het project nog in een vroeg stadium staat, staan voor honderd procent open voor op- of aanmerkingen. Bovendien hebben we feedback nodig, want zonder de users is er geen FOK!. Dus aarzel niet en mail. Ook artikelen en andere nieuwsitems zijn welkom op dit adres.

Klik hier om naar het weekoverzicht te gaan


Tekst: Yosh