Man duwt eigen auto bijna de gracht in

ChrisJX
Arjeno had ons via de nieuws-submit te melden:

Een Delftenaar is vanmiddag zo boos geworden op een parkeerwachter dat hij uit pure frustatie zijn auto in de gracht probeerde te duwen.

De man had zijn auto niet volgens de regels geparkeerd en was daarna weggegaan. In de auto zat wel een bijrijder, maar omdat deze het voertuig niet kon verrijden, besloot de controleur een parkeerbon uit te schrijven. Toen de bestuurder terugkwam ontstak hij in grote woede en probeerde de wachter te slaan. Deze wist de vuistslag echter te ontwijken, waardoor de man nog bozer werd.

Hij probeerde daarna de auto te starten en weg te rijden, maar ook dit lukte niet. De man haalde daarop de passagier uit de auto en probeerde zijn eigen wagen in de gracht te duwen. Toen ook dit niet lukte zette de man het op een lopen en viel verderop in de straat nog een andere controleur aan.

De inmiddels gealarmeerde politie kon de man aanhouden. Op het bureau bleek dat de betreffende auto niet verzekerd was en de APK verlopen was. Het voertuig werd met een politiekraan afgesleept en is in beslag genomen.


Bron: District8