Show publiceert foto’s stervende Diana

Arjan (Yosh)
Een anonieme FOK!ker had ons via de nieuws-submit te melden:

Een Amerikaanse tv show heeft zich veel ophef op de hals gehaald na het publiceren van foto’s van een stervende Diana, genomen vlak na haar auto-ongeluk in 1997.

De zwart-wit foto’s, afkomstig uit een Frans onderzoeksrapport, laten Diana zien terwijl zij al liggend op de achterbank van de gecrashte auto, met haar ogen gesloten, wordt behandeld door een dokter. Het was de eerste foto van Diana na haar ongeluk, die de publiciteit haalde.

De lugubere foto’s, in beeld gedurende 10 seconden, behoren tot een vertrouwelijk rapport gemaakt door Franse onderzoekers, en waren op een nog onbekende wijze verkregen door het Amerikaanse CBS programma ’48 Hours Investigates'.


Diana's Mercedes na het fatale ongeluk


De prinses van Wales stierf in 1997 toen haar auto verongelukte in de beruchte Alma tunnel in Parijs. In de tunnel raakt de auto een richel langs de muur en kaatste naar het midden. Daar botste de wagen frontaal op een scheidingspilaar, tolde om z'n as en kwam als een stuk totaal verwrongen staal tot stilstand tegen de tunnelmuur. Dodi, Diana’s vriend, en de chauffeur waren op slag dood. Enkele uren later stierf prinses Diana.