Batman en Robin duiken op in Engels dorp

Gertjan (Kozzmic)
Het dorp Whitley in Engeland heeft sinds een paar weken wel heel bijzondere misdaadbestrijders. Batman en zijn rechterhand Robin zijn reeds meerdere keren opgedoken in het plaatsje ten westen van Londen.

Nadat ze op Eerste Paasdag een paar streakers hadden verjaagd bij een voetbalwedstrijd regende het bij de lokale krant Reading Evening Post meldingen van mensen die de illustere twee superhelden gezien hadden. Michelle Kirby werd bijvoorbeeld geholpen toen ze met haar auto zonder benzine kwam te staan. Batman en Robin duwden haar naar het dichtstbijzijnde benzinestation.

Kirby: "Ze verschenen uit het niets. Opeens kwamen ze aanrennen in hun Batman en Robin kleren. Ik lachte me gek. Ze zeiden, 'Ik ben Batman, ik ben Robin', en ik zei, 'Dat zijn jullie niet!'". Op de vraag of ze onderweg waren naar een verkleedfeest kreeg de vrouw het antwoord dat ze op de terugweg naar Gotham City waren.

Een oudere man die de caped crusaders zag rennen nadat hij zojuist zijn boodschappen had gedaan verzuchtte: "Dit dorp zou beter en veiliger worden met deze mannen in de buurt."


Batman en Robin duiken op in Engels dorp
Batman en Robin in actie in het dorp Whitley