Dronken man rijdt opzettelijk woning binnen

Robert (RRRobert)
Vanmiddag rond 17.45 uur is in de wijk Emmermeer in Emmen (Drenthe) een personenauto een woning binnen gereden. De bestuurder van de auto had eerder op de dag problemen in de relatiesfeer.

Na een heftige woordenwisseling met zijn vrouw verliet de man de woning, om met zijn auto richting een kroeg te rijden en zich daar te bezatten. Na een nieuwe woordenwisseling, dit keer in de kroeg, is het de man waarschijnlijk teveel geworden en is hij in zijn auto gestapt en vol gas terug richting de wijk Emmermeer gereden.

In de buurt van de woning, waar de vrouw verbleef tijdens de ruzie, is hij vol gas over 2 grasvelden, de straat over en zo via de tuin de bewuste woning gereden. Daarbij raakte het kozijn in de voorgevel van de woning ontzet. De schade aan de auto viel mee gezien de klap die hij moet hebben gemaakt. Voor de bestuurder van de auto liep het verhaal echter minder goed af; hij is met onbekend letsel en buiten bewustzijn naar het ziekenhuis vervoerd.

Pikant detail is dat er een -eveneens dronken- buurtbewoner na deze gebeurtenis bij de woning aan kwam en zo zonder enige aanleiding begon in te slaan op enkele agenten die daar op dat moment hun werk deden. Deze moesten uiteindelijk hulp inroepen van meerdere collega's, om de rust in de buurt terug te kunnen laten keren.

De geramde woning in Emmermeer © cyberbull
De woning, nadat de gevel weer provisorisch is hersteld

--

Het was user cyberbull die de moeite nam om een ooggetuigeverslag, mèt bijgeleverde foto uit te werken en dit via de nieuws-submit aan ons te melden. Daarvoor onze dank!