Meisje 10 dagen na auto-ongeluk levend gevonden

Ferry (Veerboot)
trancemaster.nkiteam.de had ons via de nieuws-submit te melden:

Zo'n 113 kilometer buiten Los Angeles (Verenigde Staten) is een 5-jarig meisje in stabiele conditie gered, nadat ze gisteren door wegwerkers werd ontdekt. Het meisje zat tien dagen geleden samen met haar moeder in de auto, toen ze bij een ongeluk over de vangrail sloegen en ruim 120 meter lager terecht kwamen. Haar moeder overleefde de crash niet.

"Het lijkt erop dat de crash tien dagen geleden plaatsvond," aldus Bob Clark, commandant van de verkeersbrigade van Californië. "We kunnen niet precies zeggen hoe lang geleden het gebeurde, maar op basis van de tijd dat ze door bekenden vermist werden, stellen we het op tien dagen."

Wegwerkers die een vangrail aan het repareren waren "merkten zo'n 45 meter lager beweging op". Het meisje "leek niet gewond, maar was hongerig en dorstig". De wegwerkers ontdekten ook het "erg in staat van ontbinding zijnde" lichaam van de moeder van het meisje.

"Ik kan me het niet inbeelden om op deze manier tien dagen te kunnen overleven zonder hulp," aldus commandant Clark. "Het is ongelooflijk dat ze het zo lang heeft kunnen volhouden."