[update] De TMF Awards zijn Afgelopen

Bart (veekeend)
Om 18.00 uur vanavond zal wederom het spektakel van de TMF Awards plaatsvinden in Ahoy, Rotterdam. De live-show zal in meer dan veertig landen uitgezonden worden en miljoenen kijkers trekken. De show wordt geprestenteerd door Jeroen Post, Theo Nabuurs ('Mental Theo') en Silvie Meis.

Een kleine greep uit de deelnemende artiesten: Kylie Minogue, The Sugababes, Hilary Duff, Marco Borsato, Jamelia, Do, The Rasmus, Blue, etc. De awards-theme is dit jaar door DJ Ferry Corsten gemaakt met als titel: 'Everything Goes'.

De TMF Awards
De TMF Awards


De genomineerden van dit jaar voor de te verdelen awards, de winnaars zijn dik gedrukt:

Nationaal:
Zanger: Frans Bauer, Jim en Marco Borsato
Zangeres: Anouk, Do en Dewi
Popgroep: Blof, Veldhuis & Kemper en Krezip
Rock: Di-rect, Intwine en Kane
Dance: Soulvation, G-Spott en DJ Tiësto
DJ: Ferry Corsten, DJ Tiësto en Lady Dana
Urban: Brainpower, RMXCRW en Re-play
Nieuwkomer: Jim, Intwine en Treble
Videoclip: Soulvation - Reset your brain, Marco Borsato - Afscheid nemen bestaat niet, Di-rect - Rollercoaster, Intwine - Happy? en Ferry Corsten - Rock your body rock

Internationaal:
Zanger: Gareth Gates, Justin Timberlake en Robbie Williams
Zangeres: Christina Aguilera, Kylie Minogue en P!nk
Popgroep: Westlife, Blue en Sugababes
Rock: Evanescence, The Rasmus en Limp Bizkit
Dance: The Underdog Project, Milk Inc. en Special D.
DJ: Paul van Dyk, Paul Oakenfold en Carl Cox
Urban: Beyoncé, The Black Eyed Peas en Eminem
Nieuwkomer: Kurt Nilsen, Outlandish en Hilary Duff
Videoclip: Blue - Guilty, Kylie - Slow, P!nk - Trouble, Sugababes - Hole in the head en Justin Timberlake - Rock your body

Game:
The Sims, Need For Speed: Underground en Fifa 2004

Update 19.00
De TMF Awards zijn inmiddels in volle gang. Na een spetterende opening van Frans Bauer volgden diverse optredens. Tussendoor won Robbie Williams even de award van beste mannelijke artiest internationaal. De Sugababes wonnen zelfs twee awards. Eén van radiostation Radio 538 en één van TMF zelf. Ook zij hadden een optreden en zongen de nummers "Hole in the head" en "In the middle", dit laatste nummer is overigens ook hun laatst uitgebrachte single. Voor het nummer "Hole in the head" kregen zij de award van beste single van 2003 uitgereikt door Jeroen Nieuwenhuizen.

Momenteel is er in subforum Muziek een discussie op gang gekomen, deze is hier te volgen

Update 20.00
We zijn weer een uur verder en de "show goes on and on". Marco Borsato heeft de award van beste mannelijke zanger nationaal gewonnen, terwijl Do de vrouwelijke variant won van deze award. Christina Aguilera won de internationale award voor beste zangeres. In de popgroepen categorie kwam nationaal Krezip als beste uit de bus en internationaal konden de Sugababes de award mee naar huis nemen. In de categorie van beste DJ greep Ferry Corsten helaas naast de prijzen. De man die wel de artiesten "regelde" sprak met onze nieuwsposter Nolius en later op de avond zal daarvan meer te zien op de FP. Wel wonnen Tiesto en van Dijk in de categorieën van recpectievelijk beste DJ internationaal en beste DJ nationaal nog een leuke award.

Ferry

Ferry Corsten

Verder valt er natuurlijk nog steeds te discussiëren over de TMF Awards in de diverse fora. Dus wil jij een opmerking maken over hoe leuk Sylvie Meis eruitziet of juist niet. Of over hoe dom ze wel weer is niet overkomt, bezoek het Muziek forum en geef je mening!

Update 22.00
De TMF Awards zijn weer afgelopen en de winnaars zijn hierboven te lezen. Binnenkort zal er een review van dit spektakel te lezen op de FP en aanstaande maandag in FOK!Radio zal er een radioverslag worden gedaan van dit te gekke evenement.

Verder wil ik via deze weg Nolius en TripleM bedanken die dit hele feest op de FP hebben kunnen mogelijk maken.