Zanger Coldplay beschuldigd van slaan fotograaf

Peter (The_Duce)
Chris Martin, de zanger van de Britse rockgroep Coldplay, is woensdag slaags geraakt met de paparazzi. Hij zal zich mogelijk moeten verantwoorden voor de slagen en verwondingen die hij toen een fotograaf heeft toegebracht.

Chris Martin verliet samen met zijn zwangere vrouw Gwyneth Paltrow een Londens restaurant toen het incident zich voordeed. "Zoals elke man wiens vrouw zwanger is van een eerste kind, wilde Chris er enkel voor zorgen dat Gwyneth in alle veiligheid in de taxi kon stappen, zonder te worden lastig gevallen", verdedigde de woordvoerder van Coldplay.

Het is niet de eerste keer dat Chris Martin negatief in de publiciteit komt. In de herfst van 2003, toen de band bezig was met een toernee door AustraliŽ, werd Chris Martin ervan beschuldigd de wagen van een fotograaf te hebben beschadigd. Het liep met een sisser af nadat de zanger zijn excuses had aangeboden en het slachtofer een schadevergoeding betaald. Of dat nu weer zal gebeuren is de vraag. Volgens Scotland Yard is er nog niemand ondervraagd.


Chris Martin