Verstappen dreigt Trust met rechtszaak

Robert (RRRobert)
bordewolf had ons via de de nieuws-submit te melden:

Eén week voor de aanvang van het nieuwe Formule 1 seizoen lijkt er aan de soap rond Jos Verstappen, diens manager Huub Rothergatter en sponsor Trust nog steeds geen einde te zijn gekomen.

Verstappen en z'n management zijn woedend op Trust. Het standpunt van Trust om "alleen in de Formule 1 in te stappen mèt Jos" heeft men bij monde van van Trust-directeur Michel Perridon laten varen. Trust staat nu op het punt een sponsordeal te sluiten met het team van Jordan, en dat is nu juist tegen het zere been van Verstappen & co.

Volgens manager Rothergatter is de nu voorgestelde sponsordeal contractueel niet eens mogelijk. Hij beroept zich hierbij op een overeenkomst die tussen Jos en Trust zou zijn gesloten, waarin staat dat Trust dus alleen zaken kan doen in de Formule 1 samen met Verstappen. Verstappen kwam zelf echter niet tot een overeenkomst met Jordan, waarna Trust nu op eigen houtje het team van Eddie Jordan zou willen sponsoren.

Het Algemeen Dagblad berichtte dat Eddie Jordan inmiddels al een brief heeft ontvangen van Verstappens juridische adviseurs, waarin vermeld wordt dat Jordan en Trust zondigen tegen eerder gemaakte afspraken. Trust-directeur Perridon reageert daarop in deze krant door te stellen "nooit een contract met Jos afgesloten te hebben" en zich af te vragen "...wat hen bezielt. Ik heb op alle mogelijke manieren geprobeerd om Jos' loopbaan te steunen en nu krijg ik als stank voor dank een rechtszaak."

En voor de liefhebbers; mocht je voor het nieuwe seizoen nog geen team hebben samen gesteld op onze Formule 1-manager, dan kan dat natuurlijk nog steeds!