Trust niet langer sponsor van Verstappen

Nolius
Marky_Mark had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Sponsor Trust en Jos Verstappen zijn uit elkaar. Volgens directeur Michel Perridon van het bedrijf is de Limburgse coureur schuld aan de breuk met renstal Jordan door zijn salariseis. Ook de manager van Verstappen, Huub Rothengatter, heeft schuld. "Ik heb geen problemen gehad met Jordan, maar Rothengatter en feitelijk dus Jos Verstappen hebben hun hand overspeeld", aldus Perridon in het AD.

Het verlies van Trust als sponsor zou wel eens het einde van de Formule 1 carrière van de Nederlander kunnen betekenen. De Limburger blijft zelf optimistisch om dit jaar ergens in een wagen te stappen. "De Formule 1 wereld moet weten dat we nog geen afscheid hebben genomen. En dat er een coureur beschikbaar is met talent, veel ervaring en een financieel aantrekkelijk pakket", meldt Verstappen op zijn eigen site.

Perridon geeft tevens in het interview aan dat Trust vanaf nu Christian Albers financieel zal gaan steunen. Albers rijdt nu nog in het DTM, maar volgens Perridon wordt Albers een grote voor de toekomst. "Er zal binnen afzienbare tijd echt wel weer een Nederlander in de Formule 1 rijden."

Meer F1nieuws vind je op de FOK! F1manager