Fans Philip Freriks boos op hun idool

Peter (The_Duce)
De ruim driehonderd fans van nieuwslezer Philip Freriks zijn boos op hem. In de nieuwsbrief van de fanclub van Freriks stond onlangs een oproep om in het publiek van de TV Show te gaan zitten. Ivo Niehe zou een interview met Freriks hebben en de trouwe fans zouden de gelegenheid krijgen om vragen aan hun idool te stellen.

Groot dictee 2003"Nog geen dag later lieten de mensen van de TV Show mij weten, dat Philip Freriks had bedongen dat er absoluut geen fans aanwezig mochten zijn omdat hij daar nerveus van zou worden", aldus Van Drunen, beheerder van de fansite. Hij vindt dit een belediging voor de mensen die veelal heel serieus fan van Philip Freriks zijn. "Bovendien zou het een uitgesproken gelegenheid zijn geweest voor Philip Freriks om zijn fans eens de hand te schudden."

Het is niet de eerste keer dat Philip Freriks op een vervelende manier in aanraking met zijn fans komt. In 1998 registreerden zijn fans al de domeinnaam www.philipfreriks.nl. Toen de nieuwslezer in 2000 deze domeinnaam ook wilde registreren kon dit niet waarop hij via een advocaat zijn domeinnaam opeiste. Zijn fans hebben deze toen tegen een kleine vergoeding overgedragen aan hun idool.