Man bedenkt erotische 'snoep'automaat

Lars (detulp050)
Een onbekende Fokker had ons via de newssubmit het volgende te melden:

18+ berichtBinnenkort midden in de nacht je geliefde verrassen? Misschien wordt het binnenkort allemaal mogelijk in Tilburg. Een automaat met erotische artikelen, boordevol lingerie, condooms, trillende massagestaven en nog veel meer ondeugends, dat is wat Oisterwijker Frans Berkers wil plaatsen.

Hij wil dit bijzondere concept in heel het land uitrollen, te beginnen in Tilburg. Maar op dit moment werkt de gemeente de ondernemer nog tegen.

"Stel dat je ruzie hebt gehad met je vriendin en wilt tegen middernacht nog massageolie kopen om het goed te maken. Dat lukt je alleen met mijn automaat", zegt Frans Berkers. De automaten, die qua formaat het beste zijn te vergelijken met de snoepautomaten op het station, zullen een gat in de markt moeten gaan vullen, volgens de uitvinder ervan.

"Er is de laatste twintig jaar heel wat gebeurd, maar veel mensen vinden het nog een stap te ver naar een sekswinkel te gaan. Die zijn bovendien geen 24 uur per dag open.", zo meldt de Brabander. "Maar in mijn automaat kun je alleen pinnen of chippen. Zodat kinderen er niet hun zakgeld in kunnen stoppen", zegt Berkers. Klanten van de automaat hoeven niet bang te zijn dat men er achter komt dat ze gebruik hebben gemaakt van de automaat. Het bankafschrift zal een neutrale naam vermelden.

Het enige wat nu nog tussen plan en uitvoering in de weg staat is het gemeentebestuur van Tilburg. Zij zeggen geen probleem met de inhoud te hebben, maar des temeer met de plek van plaatsing. Inmiddels heeft Berkers bezwaar tegen het afwijzen van de vergunning ingediend.