Aanstelling Hiddink bij PSV nog niet rond

Vincent (Ali Salami)
Edje34 had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Het wil nog niet vlotten met het beoogde contract tussen Guus Hiddink en PSV. De huidige coach heeft een verschil van inzicht met de raad van commissarissen en dus gelooft voorzitter Harry van Raaij niet dat de partijen er voor het weekend uit zullen zijn. Zelfs de mogelijkheid dat er geen overeenkomst komt wordt op het moment niet uitgesloten. De raad van commissarissen vindt dat Hiddink te veel eisen stelt aan zijn mogelijke aanstelling als nieuwe directeur voetbal.

Een gesprek tussen Hiddink en Van Raaij kon tot twee keer toe niet doorgaan, maar afgelopen maandag zaten beide heren dan toch om tafel. Daar is geen definitief akkoord uit voort gekomen, dus duren de onderhandelingen voort.

Keeperstrainer Joop Hiele, hoofd opleidingen Joop Brand, inspanningsfysioloog Luc van Agt en de assistenten Erwin Koeman en Fred Rutten hebben ondertussen aangegeven dat ze open staan voor andere aanbiedingen. Hun contracten lopen aan het einde van dit seizoen af en voordat de zaken met Hiddink rond zijn zal hun geen zekere toekomst geboden kunnen worden.

Meer voetbalnieuws vind je op de FOK!Voetbalmanager