Marco Borsato zet record in de Kuip

Jewel (Zenith4ever)
Marco BorsatoVoor het eerst gaat een Nederlandse artiest vijf keer achter elkaar een concert geven in de Rotterdamse Kuip. De voorverkoop van het vierde concert was vanmorgen begonnen en binnen twintig minuten waren alle 45.000 kaarten verkocht. Dat was voor Borsato en organisator Mojo Concerts natuurlijk reden genoeg om een vijfde concert te organiseren. Dit vijfde concert vindt plaats op zestien juni 2004 en de voorverkoop begint morgen.

In eerste instantie was het de bedoeling om maar één optreden te geven en eventueel een tweede concert hieraan vast te plakken. De verkoop ging echter zo goed dat er inmiddels vijf concerten op de agenda staan. De concerten vinden plaats op negen, tien, twaalf, veertien en zestien juni dit jaar.

Ook in België scoort Borsato goed. Eind mei/begin juni staan er in het Antwerpse Sportpaleis óók vijf concerten gepland. Buiten het feit dat er veel interesse is in Borsato zijn concerten heeft hij onlangs met het nummer Afscheid nemen bestaat niet zijn zesde nummer één-hit gescoord.