Fok!Eiland gesloten

Ingrid (Phoenixx)
Vanmorgen, om 00:00 uur precies, is Fok!Eiland door een vloedgolf verzwolgen. Althans, dit is de manier waarop "Eilanders" de sluiting van "hun" sub-forum op het Fok!Forum hebben beleefd.

Fok!Eiland was, ondanks het feit dat het helemaal onderaan de index stond, een sub-forum dat al vier jaar bestond en waar vele users heel veel plezier aan hebben gehad en lief en leed met elkaar hebben gedeeld. Als ex-moderator van het Fok!Eiland wilde ik het volgende dankwoord nog plaatsen:


Dit is dan het laatste afscheid.

We hebben afscheid genomen van een plek die ons dierbaar was. Een plek waar we door de jaren heen lief en leed met elkaar hebben gedeeld. Een plek waar we naar de pizzeria gingen, waar we kwade goden hebben bevochten, waar we naar het ziekenhuis gingen, waar Eilanders werden ontvoerd en bevrijd, waar kastelen werden bestormd, waar elfen wonen, waar dwergen dwergenbier brouwen. Een plek waar door de jaren heen zoveel is gebeurd.

Ik zou graag iedereen persoonlijk willen bedanken voor alle verhalen die in de afgelopen vier jaar zijn gemaakt, maar dat gaat niet lukken, vrees ik.
Dus dan maar in deze post. Ik wil alle moderatoren die het Eiland in haar bestaan hebben geleid allen hartelijk dank zeggen.
Ook wil ik iedereen die het Eiland de afgelopen dagen heeft bezocht om steun te betuigen en/of afscheid te nemen heel hartelijk danken.
Dank ook aan alle mensen die "een plekkie" op het internet hebben aangeboden waar de Eilanders hun verhalen en Prettige Gesprekken kunnen voortzetten.

Hartelijk dank, allemaal.
Tot weerziens - hetzij op Fok!, hetzij elders.

Ingrid (Phoenixx)


Het Eiland is hier na te lezen in het archief