Resten Baarns echtpaar vermoedelijk opgegraven

Vincent (Ali Salami)
lievelientje, HielkeJ, djoudman, NoXxa, Roger12345 en Kenner hadden ons via de newssubmit het volgende te melden:

Op een kinderboerderij in Baarn zijn mogelijk de stoffelijke overschotten gevonden van een echtpaar dat al meer dan vier jaar niet meer is gezien. Dat heeft de politie Utrecht vanavond bekendgemaakt. De resten werden onder het geitenhok op de boerderij aangetroffen. Of het gaat om de overblijfselen van één of twee mensen is nog onduidelijk.

De politie begon maandag met een grootscheeps sporenonderzoek, nadat Peter R. de Vries in november 2003 de zaak bij hen had neergelegd. Buurtbewoners hadden de misdaadverslaggever van de vermissing op de hoogte gesteld en zijn hulp gevraagd. Op drie locaties in Baarn, het huis van de verdachte, het huis van het echtpaar en de kinderboerderij, werd onderzoek gedaan. Mede door getuigenissen zijn de stoffelijke resten gevonden.

De beheerder van de boederij is aangehouden. De 59-jarige man paste vier jaar lang op het huis en onderhield de tuin van de 69-jarige Christiaan Johannes Müller en de 63-jarige Ria Müller - Van der Velde. Zij zouden sinds eind 1999 ergens in een klooster in België zitten, maar daarvoor zijn nooit aanwijzingen gevonden.