Isabelle Brinkman en Gerard Joling hebben ruzie

Nolius
Gerard Joling en Isabelle Brinkman liggen met elkaar in de clinch. De twee presentatoren van 'Show van Nederland' op SBS 6 hebben ruzie omdat Isabelle zou weigeren met Gerard Joling te presenteren. SBS wil Joling houden, maar Gerard wil pas blijven als "die geit opkrast".

Joling neemt tijdelijk de presentatie over van Victor Brandt die tijdelijk naar de tropen is gegaan voor de opnames van Temptation Island.

De ruzie was al zichtbaar toen Isabelle Brinkman ineens alleen het programma presenteerde. De officiële verklaring daarvoor was dat Gerard Joling en Daniëlle Overgaag leuker waren om samen te presenteren. Maar er zou geen sprake zijn van ruzie. Maar volgens Joling zou Isabelle hebben voorgesteld dat hij met Daniëlle zou presenteren. Daniëlle vertelde Isabelle toen volgens Gerard: "Als jij niet professioneel genoeg bent om met Gerard te presenteren, wil ik ook niet met jou presenteren". Volgens Gerard wil niemand dus meer met Isabelle presenteren.

Isabelle zou nu volgens Joling jaloers zijn. Hij zou een smak geld hebben gekregen voor zijn gastoptreden en daarbij zou hij aan het begin aan hebben gevraagd om vooral veel met Daniëlle te presenteren. "Blijkbaar heeft Isabelle dat verkeerd opgevat", aldus Gerard.