Man met telefoon naar ziekenhuis

Anthony (Fe2O3)
Emanuel Flemming uit East St. Louis, Illinois, is samen met een betaal telefoon naar het ziekenhuis gebracht. Flemming zat met zijn vinger vast in de telefoon, nadat hij had geprobeerd een muntje van 50 cent eruit te krijgen.

In het ziekenhuis kreeg hij een pijnstiller en werd zijn middelvinger losgetrokken met een stukje hout en een glijmiddel. Hiermee kwam een einde aan een drie uur lange lijdensweg.

"Het bot in mijn vinger voelde alsof het ging breken. Mijn vinger was gevoelloos. Het deed erg veel zeer.", aldus Flemming. De telefoon stond naast een bushalte. "Mensen die ik ken van de bus lachten naar me."

De man had geprobeerd zijn vrouw te bellen, maar die was in gesprek. Twee voorbijgangers probeerden te helpen, toen dat niet lukte belde hij met zijn andere hand 911. Daarop kwamen de hulpdiensten en iemand van het bedrijf waarvan de telefoon was ter plaatse. Die waren echter ook niet in staat de man te bevrijden.

Uiteindelijk werd de telefoon afgezaagd en ging Flemming met telefoon en al naar het ziekenhuis. De manager van het ambulance bedrijf verklaarde: "Ik zit nu al 30 jaar lang in het vak, en heb een hoop vreemde dingen gezien, maar ik heb nog nooit iemand in een telefoon vast zien zitten."