Vanavond om 20:00 uur in Fok! Radio!

Nolius
Fok! Radio begon vorige week. En de reacties waren overweldigend. Via het forum werd dan ook al snel gevraagd om een langere uitzending. En vanavond gaat dat gebeuren. Fok! Radio gaat twee uur duren! Dit zal inhouden dat er meer muziek die door iedereen is aangevraagd zal worden gedraaid. Het programma zal om 20:00 uur beginnen op het internet radiostation Protune Live Radio.

In de uitzending van vanavond is alles te horen over Seborik. hij is moderator van het Muziek-forum. Hij is al lang actief op het forum. Meer forumnieuws hoor je uiteraard van Lord Dreamer. De meest opvallende, liefste, ontroerendste en bizarre zaken op het forum neemt hij met je door.

Deze week is ook de première van 'Sunchaser gaat offtopic'. Een wekelijkse column van Sunchaser die zijn visie geeft op de week die geweest is. Ook komt er weer een user aan het woord. Deze week is dat Roofie. Hij is vooral actief op de Frontpage. Vorig jaar kreeg hij nog een ban. Kan hij zich nu beter gedragen? Je hoort het vanavond. Wil je overigens ook je vijf minuten aan eeuwige roem op de radio? Mail dan ff je naam, usernaam en telefoonnummer (liefst van een vaste telefoon in verband met de kwaliteit) naar nolius@fok.nl.

Natuurlijk gaan we ook muziek draaien. En wel de muziek die door jullie zelf is uitgezocht via dit topic op het forum. Maar ook via de mail (nolius@fok.nl) en via ons telefoonnummer 06 - 458 66646 (normaal tarief). En vooral plaatjes die via de voicemail op dit nummer worden ingesproken, hebben voorrang. Want wat is nou leukker om een plaat te draaien die door iemand via de voicemail wordt aangekondigd? Op deze voicemail kun je trouwens ook klachten, vragen en huwelijksaanzoeken kwijt. En duur is het niet, want als je belt kost dat gewoon het normale tarief. Vanavond hoor je ook wat er afgelopen week op deze voicemail werd ingesproken.

En dan valt er tot slot ook nog eens wat te winnen. Je maakt deze week kans op een GSM-bon van GSMbon.nl Hiermee kun je allerlei goodies zoals (polyfone) ringtones, sms afbeeldingen, wallpapers etc voor je telefoon halen. Hoe je er kans op maakt? Dat hoor je vanavond.

Hoe kan ik luisteren?
Dankzij hulp van allerlei mensen kunnen we veel luisteraars tegelijk laten luisteren. Sommige servers doen het nu meteen al, sommige worden vanavond tijdens de uitzending aangezet. Om te luisteren moet je Winamp, Real Player of Windows Media Player hebben. Voor die twee laatste moet je even op Protune.nl kijken. Heb je Winamp? Dan kun je meteen luisteren door hier te klikken. Lukt dat niet? Klik dan op een van deze servers:
Nu al online:
Server 1 (via Jenthosting.com)
Server 2 (200 luisteraars via Sytes.net)
Later online:
Server 3 (50 luisteraars vanaf 18:00 uur via Sikkie)
Server 4 (100 luisteraars vanaf 19:45 uur via Fluxxnet.nl)
De stream is op 128 kb/s kwaliteit. Kom je niet op een van deze servers? Dan zitten deze helaas vol. Toch kun je de uitzending nog horen want deze komt achteraf in MP3 op de frontpage te staan.

Overigens kun je nu al inschakelen op de server, want Protune Live Radio zendt de hele dag non-stop muziek uit met 's avonds gepresenteerde programma's!

Reageren?
Wil je reageren op de uitzending? Dan kan dat via een speciaal topic op het forum. Daarnaast kun je een speciaal bericht op onze voicemail achterlaten via nummer 06 - 458 66646 (normaal tarief) of een mail sturen naar nolius@fok.nl als het om Fok! Radio gaat of info@protune.nl als je wilt reageren op het radiostation Protune Live Radio.

Veel luisterplezier!!