Duivelse automobilist aangehouden

ChrisJX
De Duitse politie heeft een 34-jarige man aangehouden op verdenking van het veroorzaken van een dodelijk ongeval op de Duitse autobaan A5. Hierbij kwamen een moeder en haar dochtertje om het leven.

Op 14 juli reden de 21-jarige Jasmin A. en haar 2-jarige dochter Rebecca op de A5 op de linkerrijstrook met een snelheid van ongeveer 120 km/h. Toen opeens een donkere Mercedes met een geschatte snelheid van 220 km/h de wagen erg dicht naderde, heeft de automobiliste waarschijnlijk in een reflex het stuur naar rechts gegooid. Hierdoor begon de auto te slingeren en raakte een boom die langs de weg stond. Moeder en kind waren op slag dood. Hoewel de achteropkomende automobilist alles gezien moet hebben, is hij gewoon doorgereden.

Een belangrijke aanwijzing bij het opsporen van de dader was dat de Mercedes zowel links als rechts onder de wagen ovalen uitlaatpijpen had zitten. Door navraag bij verschillende autodealers en het nakijken van ruim 700 auto's, kon de vermoedelijke dader van het dodelijke ongeval aangehouden worden.